Запис Детальніше

Класифікація біотехнологій харчових продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Класифікація біотехнологій харчових продуктів
 
Creator Юкало, А.
Сторож, Л.
Дацишин, Катерина Євгенівна
Юкало, В.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664
 
Date 2016-02-11T09:51:52Z
2016-02-11T09:51:52Z
2012-12-5
2012-12-5
 
Type Article
 
Identifier Класифікація біотехнологій харчових продуктів / А. Юкало, Л. Сторож, К. Дацишин, В. Юкало // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 49. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9034
Iukalo A., Storozh L., Datsishin K., Iukalo V. (2012) Klasyfikatsiia biotekhnolohii kharchovykh produktiv. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 49 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Format 49
 
Coverage 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU