Запис Детальніше

Сучасні вимоги до екологічної освіти фахівців для харчових виробництв

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні вимоги до екологічної освіти фахівців для харчових виробництв
 
Creator Зварич, Н.
Лясота, О.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 504.03
378.14
 
Date 2016-02-11T10:07:13Z
2016-02-11T10:07:13Z
2012-12-5
2012-12-5
 
Type Article
 
Identifier Зварич Н. Сучасні вимоги до екологічної освіти фахівців для харчових виробництв / Н. Зварич, О. Лясота // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅱ: Матеріалознавство та машинобудування. — С. 116. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9162
Zvarich N., Liasota O. (2012) Suchasni vymohy do ekolohichnoi osvity fakhivtsiv dlia kharchovykh vyrobnytstv. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅱ, pp. 116 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Format 116
 
Coverage 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU