Читання Інструменти
Для цього запису
Look up terms
Знайти пов'язаних з ним елементів серед
Author's work
Government policy
Book searches
Book reviews
Dissertations
Online forums
Quotations
Pay-per-view
Resources
Media reports
Web search
Користувач
Ім'я користувача
Пароль
Запам'ятати мене
Пошук
Мова
English
Українська
Домашня сторінка
Про нас
Увійти
Зареєструватися
Перегляд
Пошук
Допомога
Домашня сторінка
>
Перегляд
>
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
>
Запис Детальніше
Запис Детальніше
Загальна характеристика перемішування як способу інтенсифікації отримання однорідної маси
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація
Поле
Співвідношення
Title
Загальна характеристика перемішування як способу інтенсифікації отримання однорідної маси
Creator
Стадник, І.
Contributor
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Subject
664.553.1
Date
2016-02-11T10:07:59Z
2016-02-11T10:07:59Z
2012-12-5
2012-12-5
Type
Article
Identifier
Стадник І. Загальна характеристика перемішування як способу інтенсифікації отримання однорідної маси / І. Стадник // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅱ: Матеріалознавство та машинобудування. — С. 122. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9168
Stadnyk I. (2012) Zahalna kharakterystyka peremishuvannia yak sposobu intensyfikatsii otrymannia odnoridnoi masy. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅱ, pp. 122 [in Ukrainian].
Language
uk
Relation
Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Format
122
Coverage
5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Publisher
ТНТУ
TNTU