Запис Детальніше

Загальна характеристика перемішування як способу інтенсифікації отримання однорідної маси

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Загальна характеристика перемішування як способу інтенсифікації отримання однорідної маси
 
Creator Стадник, І.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.553.1
 
Date 2016-02-11T10:07:59Z
2016-02-11T10:07:59Z
2012-12-5
2012-12-5
 
Type Article
 
Identifier Стадник І. Загальна характеристика перемішування як способу інтенсифікації отримання однорідної маси / І. Стадник // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅱ: Матеріалознавство та машинобудування. — С. 122. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9168
Stadnyk I. (2012) Zahalna kharakterystyka peremishuvannia yak sposobu intensyfikatsii otrymannia odnoridnoi masy. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅱ, pp. 122 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Format 122
 
Coverage 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU