Запис Детальніше

Особливості процесу бродіння при сучасному виробництві виноградних вин

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості процесу бродіння при сучасному виробництві виноградних вин
 
Creator Галамай, П.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 663.252
 
Date 2016-02-16T08:55:14Z
2016-02-16T08:55:14Z
2011-04-19
2011-04-19
 
Type Article
 
Identifier Галамай П. Особливості процесу бродіння при сучасному виробництві виноградних вин / П. Галамай // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 9. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9292
Halamai P. (2011) Osoblyvosti protsesu brodinnia pry suchasnomu vyrobnytstvi vynohradnykh vyn. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 9 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 9
 
Coverage 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU