Запис Детальніше

Особливості конструктивного оформлення процесу формування ковбасних виробів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості конструктивного оформлення процесу формування ковбасних виробів
 
Creator Грод, Л.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.027
 
Date 2016-02-16T08:55:29Z
2016-02-16T08:55:29Z
2011-04-19
2011-04-19
 
Type Article
 
Identifier Грод Л. Особливості конструктивного оформлення процесу формування ковбасних виробів / Л. Грод // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 11. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9294
Hrod L. (2011) Osoblyvosti konstruktyvnoho oformlennia protsesu formuvannia kovbasnykh vyrobiv. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 11 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 11
 
Coverage 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU