Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів
|
|
Creator |
Кочерга, В. І.
Назар, М. І. |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій
|
|
Subject |
621
|
|
Date |
2016-02-16T08:56:40Z
2016-02-16T08:56:40Z 2011-04-19 2011-04-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кочерга В. І. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів / В. І. Кочерга, М. І. Назар // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 20. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9303 Kocherha V. I., Nazar M. I. (2011) Udoskonalennia tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv shliakhom vykorystannia vitaminno-mineralnykh kompleksiv. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 20 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Format |
20
|
|
Coverage |
19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|