Запис Детальніше

Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів
 
Creator Кочерга, В. І.
Назар, М. І.
 
Contributor Національний університет харчових технологій
 
Subject 621
 
Date 2016-02-16T08:56:40Z
2016-02-16T08:56:40Z
2011-04-19
2011-04-19
 
Type Article
 
Identifier Кочерга В. І. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів / В. І. Кочерга, М. І. Назар // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 20. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9303
Kocherha V. I., Nazar M. I. (2011) Udoskonalennia tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv shliakhom vykorystannia vitaminno-mineralnykh kompleksiv. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 20 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 20
 
Coverage 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU