Запис Детальніше

Кількісна оцінка ступеня денатурації рідкого курячого яйця, при його обробці високим тиском

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кількісна оцінка ступеня денатурації рідкого курячого яйця, при його обробці високим тиском
 
Creator Богаченко, О. К.
 
Contributor Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
 
Subject 437.413
66.083.2
 
Date 2016-02-16T09:00:43Z
2016-02-16T09:00:43Z
2013-04-25
2013-04-25
 
Type Article
 
Identifier Богаченко О. К. Кількісна оцінка ступеня денатурації рідкого курячого яйця, при його обробці високим тиском / Богаченко О. К. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 3. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9322
Bohachenko O. K. (2013) Kilkisna otsinka stupenia denaturatsii ridkoho kuriachoho yaitsia, pry yoho obrobtsi vysokym tyskom. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 3 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
 
Format 3
 
Coverage 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU