Кількісна оцінка ступеня денатурації рідкого курячого яйця, при його обробці високим тиском
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кількісна оцінка ступеня денатурації рідкого курячого яйця, при його обробці високим тиском
|
|
Creator |
Богаченко, О. К.
|
|
Contributor |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
|
|
Subject |
437.413
66.083.2 |
|
Date |
2016-02-16T09:00:43Z
2016-02-16T09:00:43Z 2013-04-25 2013-04-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Богаченко О. К. Кількісна оцінка ступеня денатурації рідкого курячого яйця, при його обробці високим тиском / Богаченко О. К. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 3. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9322 Bohachenko O. K. (2013) Kilkisna otsinka stupenia denaturatsii ridkoho kuriachoho yaitsia, pry yoho obrobtsi vysokym tyskom. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 3 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." |
|
Format |
3
|
|
Coverage |
25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|