|
Поле |
Співвідношення |
|
Title |
Використання ультразвукового методу вимірювання в’язкості при дозуванні продуктів у харчовій промисловості
|
|
Creator |
Гаврон, О. З.
Козбур, І. Р.
|
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
62.521
|
|
Date |
2016-02-16T09:02:01Z
2016-02-16T09:02:01Z
2013-04-25
2013-04-25
|
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гаврон О. З. Використання ультразвукового методу вимірювання в’язкості при дозуванні продуктів у харчовій промисловості / Гаврон О. З., Козбур І. Р. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 6. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9329
Havron O. Z., Kozbur I. R. (2013) Vykorystannia ultrazvukovoho metodu vymiriuvannia viazkosti pry dozuvanni produktiv u kharchovii promyslovosti. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 6 [in Ukrainian].
|
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
|
|
Format |
6
|
|
Coverage |
25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
|