Запис Детальніше

Аналіз способів отримання кондитерської помади

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз способів отримання кондитерської помади
 
Creator Захарченко, Ю.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.143
 
Date 2016-02-16T09:05:49Z
2016-02-16T09:05:49Z
2013-04-25
2013-04-25
 
Type Article
 
Identifier Захарченко Ю. Аналіз способів отримання кондитерської помади / Захарченко Ю. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 13. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9350
Zakharchenko Iu. (2013) Analiz sposobiv otrymannia kondyterskoi pomady. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 13 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
 
Format 13
 
Coverage 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU