Мікробіологічні показники рідкого курячого яйця, обробленого високим тиском
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологічні показники рідкого курячого яйця, обробленого високим тиском
|
|
Creator |
Толсторебров, О. М.
Богаченко, О. К. |
|
Contributor |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
|
|
Subject |
637.433
66.083.2 |
|
Date |
2016-02-16T09:16:14Z
2016-02-16T09:16:14Z 2013-04-25 2013-04-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Толсторебров О. М. Мікробіологічні показники рідкого курячого яйця, обробленого високим тиском / Толсторебров О. М., Богаченко О. К. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 41. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9415 Tolstorebrov O. M., Bohachenko O. K. (2013) Mikrobiolohichni pokaznyky ridkoho kuriachoho yaitsia, obroblenoho vysokym tyskom. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 41 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." |
|
Format |
41
|
|
Coverage |
25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|