Запис Детальніше

Мікробіологічні показники рідкого курячого яйця, обробленого високим тиском

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологічні показники рідкого курячого яйця, обробленого високим тиском
 
Creator Толсторебров, О. М.
Богаченко, О. К.
 
Contributor Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
 
Subject 637.433
66.083.2
 
Date 2016-02-16T09:16:14Z
2016-02-16T09:16:14Z
2013-04-25
2013-04-25
 
Type Article
 
Identifier Толсторебров О. М. Мікробіологічні показники рідкого курячого яйця, обробленого високим тиском / Толсторебров О. М., Богаченко О. К. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 41. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9415
Tolstorebrov O. M., Bohachenko O. K. (2013) Mikrobiolohichni pokaznyky ridkoho kuriachoho yaitsia, obroblenoho vysokym tyskom. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 41 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
 
Format 41
 
Coverage 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU