Запис Детальніше

Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою
 
Creator Четверікова, С. О.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.532
 
Date 2016-02-16T09:18:12Z
2016-02-16T09:18:12Z
2013-04-25
2013-04-25
 
Type Article
 
Identifier Четверікова С. О. Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою / Четверікова С. О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 45-46. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9427
Chetverikova S. O. (2013) Osoblyvosti vyrobnytstva i spozhyvannia vafel z nachynkoiu. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 45-46 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
1. Л.С.Кузнецова, М.Ю.Седанова. Технологии приготовления мучних кондитерських изделий.-М.:Академия,2007.–319с.
1. L.S.Kuznetsova, M.Iu.Sedanova. Tekhnolohii prihotovleniia muchnikh konditerskikh izdelii.-M.:Akademiia,2007.–319p.
 
Format 45-46
 
Coverage 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU