Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою
|
|
Creator |
Четверікова, С. О.
|
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
637.532
|
|
Date |
2016-02-16T09:18:12Z
2016-02-16T09:18:12Z 2013-04-25 2013-04-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Четверікова С. О. Особливості виробництва і споживання вафель з начинкою / Четверікова С. О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 45-46. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9427 Chetverikova S. O. (2013) Osoblyvosti vyrobnytstva i spozhyvannia vafel z nachynkoiu. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 45-46 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." 1. Л.С.Кузнецова, М.Ю.Седанова. Технологии приготовления мучних кондитерських изделий.-М.:Академия,2007.–319с. 1. L.S.Kuznetsova, M.Iu.Sedanova. Tekhnolohii prihotovleniia muchnikh konditerskikh izdelii.-M.:Akademiia,2007.–319p. |
|
Format |
45-46
|
|
Coverage |
25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|