Використання стабілізаторів у виробництві овочевих та фруктових консервів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання стабілізаторів у виробництві овочевих та фруктових консервів
|
|
Creator |
Задорожній, В.
|
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
664.8.9
|
|
Date |
2016-02-16T10:43:21Z
2016-02-16T10:43:21Z 2013-04-25 2013-04-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Задорожній В. Використання стабілізаторів у виробництві овочевих та фруктових консервів / Задорожній В. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 261. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10004 Zadorozhnii V. (2013) Vykorystannia stabilizatoriv u vyrobnytstvi ovochevykh ta fruktovykh konserviv. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 261 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." |
|
Format |
261
|
|
Coverage |
25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|