|
Поле |
Співвідношення |
|
Title |
Динаміка денітрифікуючого і мікробіологічного процесів в технології квашення капусти та соління огірків і помідорів
|
|
Creator |
Макар, У.
Мацюк, М.
Андріїшин, Н.
|
|
Subject |
664.8
|
|
Date |
2016-02-16T10:44:02Z
2016-02-16T10:44:02Z
2013-04-25
2013-04-25
|
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Макар У. Динаміка денітрифікуючого і мікробіологічного процесів в технології квашення капусти та соління огірків і помідорів / Макар У., Мацюк М., Андріїшин Н. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 264. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10010
Makar U., Matsiuk M., Andriishyn N. (2013) Dynamika denitryfikuiuchoho i mikrobiolohichnoho protsesiv v tekhnolohii kvashennia kapusty ta solinnia ohirkiv i pomidoriv. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 264 [in Ukrainian].
|
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
|
|
Format |
264
|
|
Coverage |
25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
|