Запис Детальніше

Вплив технологічних факторів на формування структури фруктових консервів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив технологічних факторів на формування структури фруктових консервів
 
Creator Стрільчук, М. Б.
 
Subject 664.8
 
Date 2016-02-16T10:44:51Z
2016-02-16T10:44:51Z
2013-04-25
2013-04-25
 
Type Article
 
Identifier Стрільчук М. Б. Вплив технологічних факторів на формування структури фруктових консервів / Стрільчук М. Б. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 267. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10016
Strilchuk M. B. (2013) Vplyv tekhnolohichnykh faktoriv na formuvannia struktury fruktovykh konserviv. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 267 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
 
Format 267
 
Coverage 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU