Запис Детальніше

Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому вигляді

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому вигляді
 
Creator Чайка, М. Ю.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.8/9
 
Date 2016-02-16T10:45:52Z
2016-02-16T10:45:52Z
2013-04-25
2013-04-25
 
Type Article
 
Identifier Чайка М. Ю. Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому вигляді / Чайка М. Ю. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 271. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10024
Chaika M. Iu. (2013) Osoblyvosti zberihannia kharchovykh produktiv u zamorozhenomu vyhliadi. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 271 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
 
Format 271
 
Coverage 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU