Запис Детальніше

Удосконалення технології виробництва повидла

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології виробництва повидла
 
Creator Шевчук, О.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.853.55
 
Date 2016-02-16T10:46:21Z
2016-02-16T10:46:21Z
2013-04-25
2013-04-25
 
Type Article
 
Identifier Шевчук О. Удосконалення технології виробництва повидла / Шевчук О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 273. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10028
Shevchuk O. (2013) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva povydla. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 273 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
 
Format 273
 
Coverage 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU