Запис Детальніше

Перспективи використання шкаралупи перепелиних яєць в технології геродієтичних продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання шкаралупи перепелиних яєць в технології геродієтичних продуктів
 
Creator Галенко, О.
 
Contributor Національний університет харчових технологій
 
Date 2016-02-16T10:53:30Z
2016-02-16T10:53:30Z
2011-04-19
2011-04-19
 
Type Article
 
Identifier Галенко О. Перспективи використання шкаралупи перепелиних яєць в технології геродієтичних продуктів / О. Галенко // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 345. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10084
Halenko O. (2011) Perspektyvy vykorystannia shkaralupy perepelynykh yaiets v tekhnolohii herodiietychnykh produktiv. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 345 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 345
 
Coverage 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU