Запис Детальніше

Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових соусів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових соусів
 
Creator Грицюк, К.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.853.55
 
Date 2016-02-16T10:53:45Z
2016-02-16T10:53:45Z
2011-04-19
2011-04-19
 
Type Article
 
Identifier Грицюк К. Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових соусів / К. Грицюк // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 347. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10086
Hritsiuk K. (2011) Rozrobka enerhozberihaiuchoi tekhnolohii ovochevo-fruktovykh sousiv. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 347 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 347
 
Coverage 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU