Властивості харчових волокон,особливості використання
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Властивості харчових волокон,особливості використання
|
|
Creator |
Калашнікова, М.
|
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
621.326
|
|
Date |
2016-02-16T10:54:13Z
2016-02-16T10:54:13Z 2011-04-19 2011-04-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Калашнікова М. Властивості харчових волокон,особливості використання / М. Калашнікова // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 351. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10090 Kalashnikova M. (2011) Vlastyvosti kharchovykh volokon,osoblyvosti vykorystannia. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 351 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Format |
351
|
|
Coverage |
19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|