Запис Детальніше

Оптимізація умов твердофазної екстракції та хроматографічного аналізу для визначення синтетичного харчового барвника Е151

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація умов твердофазної екстракції та хроматографічного аналізу для визначення синтетичного харчового барвника Е151
 
Creator Осипова, А.
 
Contributor Київській національний університет імені Тараса Шевченка
 
Date 2016-02-16T10:55:40Z
2016-02-16T10:55:40Z
2011-04-19
2011-04-19
 
Type Article
 
Identifier Осипова А. Оптимізація умов твердофазної екстракції та хроматографічного аналізу для визначення синтетичного харчового барвника Е151 / А. Осипова // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 362. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10101
Osipova A. (2011) Optymizatsiia umov tverdofaznoi ekstraktsii ta khromatohrafichnoho analizu dlia vyznachennia syntetychnoho kharchovoho barvnyka E151. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 362 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 362
 
Coverage 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU