Запис Детальніше

Реологічні властивості емульсій для виготовлення борошняних конндитерських виробів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Реологічні властивості емульсій для виготовлення борошняних конндитерських виробів
 
Creator Самойленко, І. П.
Цинкевич, Н. І.
 
Contributor Національний університет харчових технологій
 
Subject 664
665
 
Date 2016-02-16T10:57:51Z
2016-02-16T10:57:51Z
2011-04-19
2011-04-19
 
Type Article
 
Identifier Самойленко І. П. Реологічні властивості емульсій для виготовлення борошняних конндитерських виробів / І. П. Самойленко, Н. І. Цинкевич // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 379. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10118
Samoilenko I. P., Tsynkevych N. I. (2011) Reolohichni vlastyvosti emulsii dlia vyhotovlennia boroshnianykh konndyterskykh vyrobiv. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 379 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 379
 
Coverage 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU