Запис Детальніше

Вплив умов зберігання і вмісту вітамінів А та Е на жирнокислотний склад БАД “Альфа+омега”

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив умов зберігання і вмісту вітамінів А та Е на жирнокислотний склад БАД “Альфа+омега”
 
Creator Юзва, Ю.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 615.35-577.1
61-085
 
Date 2016-02-16T10:58:13Z
2016-02-16T10:58:13Z
2011-04-19
2011-04-19
 
Type Article
 
Identifier Юзва Ю. Вплив умов зберігання і вмісту вітамінів А та Е на жирнокислотний склад БАД “Альфа+омега” / Ю. Юзва // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 382. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10121
Iuzva Iu. (2011) Vplyv umov zberihannia i vmistu vitaminiv A ta E na zhyrnokyslotnyi sklad BAD "Alfa+omeha". Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 382 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 382
 
Coverage 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU