Запис Детальніше

Вплив швидкості заморожування на властивість продукту

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив швидкості заморожування на властивість продукту
 
Creator Степанюк, Ю.
Мриглод, Я.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.037.5
 
Date 2016-02-16T10:58:36Z
2016-02-16T10:58:36Z
2011-04-19
2011-04-19
 
Type Article
 
Identifier Степанюк Ю. Вплив швидкості заморожування на властивість продукту / Ю. Степанюк, Я. Мриглод // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 385. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10124
Stepaniuk Iu., Mrihlod Ia. (2011) Vplyv shvydkosti zamorozhuvannia na vlastyvist produktu. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 385 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 385
 
Coverage 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU