Особливості впровадження грейдингової системи в системі управління персоналом
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості впровадження грейдингової системи в системі управління персоналом
|
|
Creator |
Балабан, А.
|
|
Contributor |
Українська інженерно-педагогічна академія
|
|
Subject |
331.101.3
|
|
Date |
2016-02-16T17:33:52Z
2016-02-16T17:33:52Z 2011-04-19 2011-04-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Балабан А. Особливості впровадження грейдингової системи в системі управління персоналом / А. Балабан // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 2. — С. 11. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10149 Balaban A. (2011) Osoblyvosti vprovadzhennia hreidynhovoi systemy v systemi upravlinnia personalom. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 2, pp. 11 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" 1. Десслер Гарі. Управління персоналом // Пер. з англ. «Видавництво БІНОМ». – 2009. – 256 с. 2. Шекшня С.В. Управління персоналом сучасної організації // Видавництво «Бізнес-школа «Інтел-сінтез». – 2005. – 143 с. 1. Dessler Hari. Upravlinnia personalom, transl. from English "Vydavnytstvo BINOM", 2009, 256 p. 2. Shekshnia S.V. Upravlinnia personalom suchasnoi orhanizatsii, Vydavnytstvo "Biznes-shkola "Intel-sintez", 2005, 143 p. |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Format |
11
|
|
Coverage |
19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|