Запис Детальніше

Блоги та соціальні мережі як засіб комунікації з потенційними споживачами кондитерської продукції

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Блоги та соціальні мережі як засіб комунікації з потенційними споживачами кондитерської продукції
 
Creator Залецька, В.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 339.13
 
Date 2016-02-16T17:40:22Z
2016-02-16T17:40:22Z
2011-04-19
2011-04-19
 
Type Article
 
Identifier Залецька В. Блоги та соціальні мережі як засіб комунікації з потенційними споживачами кондитерської продукції / В. Залецька // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 2. — С. 54. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10192
Zaletska V. (2011) Blohy ta sotsialni merezhi yak zasib komunikatsii z potentsiinymy spozhyvachamy kondyterskoi produktsii. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 2, pp. 54 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Format 54
 
Coverage 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU