Читання Інструменти
Для цього запису
Look up terms
Знайти пов'язаних з ним елементів серед
Author's work
Government policy
Book searches
Book reviews
Dissertations
Online forums
Quotations
Pay-per-view
Resources
Media reports
Web search
Користувач
Ім'я користувача
Пароль
Запам'ятати мене
Пошук
Мова
English
Українська
Домашня сторінка
Про нас
Увійти
Зареєструватися
Перегляд
Пошук
Допомога
Домашня сторінка
>
Перегляд
>
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
>
Запис Детальніше
Запис Детальніше
Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технології
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація
Поле
Співвідношення
Title
Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технології
Creator
Бейко, Л.
Contributor
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Subject
664.04
Date
2016-02-17T13:58:36Z
2016-02-17T13:58:36Z
2011-12-14
2011-12-14
Type
Article
Identifier
Бейко Л. Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технології / Л. Бейко // Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 14-15 грудня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — С. 185. — (Секція: Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10660
Beiko L. (2011) Soievi produkty – tsinnyi zaminnyk bilka v kharchovii tekhnolohii. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅤ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (Tern., 14-15 December 2011), pp. 185 [in Ukrainian].
Language
uk
Relation
Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Format
185
Coverage
14-15 грудня 2011 року
14-15 December 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Publisher
ТНТУ
TNTU