Запис Детальніше

Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технології

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технології
 
Creator Бейко, Л.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.04
 
Date 2016-02-17T13:58:36Z
2016-02-17T13:58:36Z
2011-12-14
2011-12-14
 
Type Article
 
Identifier Бейко Л. Соєві продукти – цінний замінник білка в харчовій технології / Л. Бейко // Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 14-15 грудня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — С. 185. — (Секція: Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10660
Beiko L. (2011) Soievi produkty – tsinnyi zaminnyk bilka v kharchovii tekhnolohii. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅤ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (Tern., 14-15 December 2011), pp. 185 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Format 185
 
Coverage 14-15 грудня 2011 року
14-15 December 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU