Запис Детальніше

Бад – необхідний компонент сучасного харчування

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Бад – необхідний компонент сучасного харчування
 
Creator Назарко, І.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 636.2
 
Date 2016-02-17T13:59:11Z
2016-02-17T13:59:11Z
2011-12-14
2011-12-14
 
Type Article
 
Identifier Назарко І. Бад – необхідний компонент сучасного харчування / І. Назарко // Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 14-15 грудня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — С. 190. — (Секція: Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10665
Nazarko I. (2011) Bad – neobkhidnyi komponent suchasnoho kharchuvannia. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅤ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (Tern., 14-15 December 2011), pp. 190 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Format 190
 
Coverage 14-15 грудня 2011 року
14-15 December 2011
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU