|
Поле |
Співвідношення |
|
Title |
Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування
|
|
Creator |
Бейко, Л.
|
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
664.853.55
|
|
Date |
2016-02-17T20:45:31Z
2016-02-17T20:45:31Z
2010-10-27
2010-10-27
|
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бейко Л. Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування / Л. Бейко // Збірник тез доповідей ⅩⅣ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Природничі науки та інформаційні технології“, 27-28 жовтня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 66. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10854
Beiko L. (2010) Zberihannia pozhyvnoi tsinnosti plodiv i ovochiv-osnovna zadacha konservuvannia. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅣ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia "Pryrodnychi nauky ta informatsiini tekhnolohii" (Tern., 27-28 October 2010), Volume 1, pp. 66 [in Ukrainian].
|
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей ⅩⅣ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Природничі науки та інформаційні технології“
|
|
Format |
66
|
|
Coverage |
27-28 жовтня 2010 року
27-28 October 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
|