Запис Детальніше

Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування
 
Creator Бейко, Л.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.853.55
 
Date 2016-02-17T20:45:31Z
2016-02-17T20:45:31Z
2010-10-27
2010-10-27
 
Type Article
 
Identifier Бейко Л. Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервування / Л. Бейко // Збірник тез доповідей ⅩⅣ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Природничі науки та інформаційні технології“, 27-28 жовтня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 66. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10854
Beiko L. (2010) Zberihannia pozhyvnoi tsinnosti plodiv i ovochiv-osnovna zadacha konservuvannia. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅣ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia "Pryrodnychi nauky ta informatsiini tekhnolohii" (Tern., 27-28 October 2010), Volume 1, pp. 66 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей ⅩⅣ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя „Природничі науки та інформаційні технології“
 
Format 66
 
Coverage 27-28 жовтня 2010 року
27-28 October 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU