Система підтримки прийняття рішень для підприємства виробництва макаронних виробів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Система підтримки прийняття рішень для підприємства виробництва макаронних виробів
Decision support system for the company production of pasta |
|
Creator |
Сарафаннікова, Н. В.
Sarafannikova, N. |
|
Contributor |
Херсонський національний технічний університет, Україна
|
|
Subject |
658.5
|
|
Date |
2016-02-18T19:49:22Z
2016-02-18T19:49:22Z 2015-11-25 2015-11-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сарафаннікова Н. В. Система підтримки прийняття рішень для підприємства виробництва макаронних виробів / Н. В. Сарафаннікова // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 51. — (Комп’ютерно-інформаційні технології та системи зв’язку).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11058 Sarafannikova N. (2015) Systema pidtrymky pryiniattia rishen dlia pidpryiemstva vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv [Decision support system for the company production of pasta]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 51 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" 1. Минько Э.В., Кричевский М.Л. Качество и конкурентоспособность. – СПб.: Питер, 2004. – 268 с. 2. Медведев Г.М. Технология макаронных изделий. – М.: БЕК, 2005. – 280 с. 3. Батюк А.Є. Інформаційні системи в менеджменті: Навчальний посібник/А.Є. Батюк, З.П. Двуліт, К.М. Обельовська, І.М. Огородник, Л.П. Фабрі. – Львів: «Інтелект - Захід», 2004. – 520с. 1. Minko E.V., Krichevskii M.L. Kachestvo i konkurentosposobnost, SPb., Piter, 2004, 268 p. 2. Medvedev H.M. Tekhnolohiia makaronnykh izdelii, M., BEK, 2005, 280 p. 3. Batiuk A.Ye. Informatsiini systemy v menedzhmenti: Navchalnyi posibnyk/A.Ye. Batiuk, Z.P. Dvulit, K.M. Obelovska, I.M. Ohorodnyk, L.P. Fabri, Lviv: "Intelekt - Zakhid", 2004, 520p. |
|
Rights |
© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
|
|
Format |
51
|
|
Coverage |
25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|