Исследование некоторых потребительских свойств цельнозерновой муки из ячменя
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование некоторых потребительских свойств цельнозерновой муки из ячменя
Study some consumer properties of wholegrain flour from barley |
|
Creator |
Gapeenko, N. E.
Hancharonak, V. A. Shevtsova, E. A. Гапеенко, Н. Е. Гончаронок, В. А. Шевцова, Е. А. |
|
Contributor |
Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
|
|
Subject |
664.68
|
|
Date |
2016-02-18T19:55:39Z
2016-02-18T19:55:39Z 2015-11-25 2015-11-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гапеенко Н. Е. Исследование некоторых потребительских свойств цельнозерновой муки из ячменя / Н. Е. Гапеенко, В. А. Гончаронок, Е. А. Шевцова // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 134-135. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11110 Gapeenko N. E., Hancharonak V. A., Shevtsova E. A. (2015) Issledovanie nekotorykh potrebitelskikh svoistv tselnozernovoi muki iz iachmenia [Study some consumer properties of wholegrain flour from barley]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 134-135 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" 1. Ермакова, П. И. Биохимия растений / П. И. Ермакова, В. В. Арасимович, М. И.Смирнова [и др.] – М.: Колос, Ленинградское отделение, 2012. – 456 с. 2. Способ получения ячменной муки: пат. 16079 Респ. Бела-русь / Л.В. Рукшан, Л.Н. Евдохова; заявитель Могилевск. гос. ун-т. продовольствия// Афiцыйны бюл. / Нац.цэнтр iнтэлектуал. уласнасцi. – 2012. – № 2. – С. 174. 3. Правила ведения технологического процесса на крупяных заводах. Часть 1. - МС.: ВНПО "Зернопродукт", ВНИИЗ, 1990. - 197 с. 4. Евдохова Л.Н., Гапеенко Н.Е., Гончаронок В.А. Исследование возможности получения цельнозернового ингредиента из ячменя: сборник трудов XII международной научно-практической конференции «Пища. Экология. Качество» тематика: «Продовольственная безопасность России: Пути. Проблемы. Решения», Москва, 20-21 марта 2015 года. – Москва, 2015 г. – с. 263-267 1. Ermakova, P. I. Biokhimiia rastenii, P. I. Ermakova, V. V. Arasimovich, M. I.Smirnova [and other] – M., Kolos, Leninhradskoe otdelenie, 2012, 456 p. 2. Sposob polucheniia iachmennoi muki: pat. 16079 Resp. Bela-rus, L.V. Rukshan, L.N. Evdokhova; zaiavitel Mohilevsk. hos. un-t. prodovolstviia// Afitsyiny Bull., Nats.tsentr intelektual. ulasnastsi, 2012, No 2, P. 174. 3. Pravila vedeniia tekhnolohicheskoho protsessa na krupianykh zavodakh. Chast 1, MS., VNPO "Zernoprodukt", VNIIZ, 1990, 197 p. 4. Evdokhova L.N., Hapeenko N.E., Honcharonok V.A. Issledovanie vozmozhnosti polucheniia tselnozernovoho inhredienta iz iachmenia: sbornik trudov XII mezhdunarodnoi nauchno-prakticheskoi konferentsii "Pishcha. Ekolohiia. Kachestvo" tematika: "Prodovolstvennaia bezopasnost Rossii: Puti. Problemy. Resheniia", Moskva, 20-21 marta 2015 yeara, Moskva, 2015 y, P. 263-267 |
|
Rights |
© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
|
|
Format |
134-135
|
|
Coverage |
25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|