Характеристика основних дієт
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Характеристика основних дієт
Characteristics of the main diets |
|
Creator |
Залєщик, Н. В.
Zalyeschyk, N. W. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
636.02
|
|
Date |
2016-02-18T19:55:54Z
2016-02-18T19:55:54Z 2015-11-25 2015-11-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Залєщик Н. В. Характеристика основних дієт / Н. В. Залєщик // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 138. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11112 Zalyeschyk N. W. (2015) Kharakterystyka osnovnykh diiet [Characteristics of the main diets]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 138 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
|
Rights |
© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
|
|
Format |
138
|
|
Coverage |
25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|