Запис Детальніше

Характеристика основних дієт

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характеристика основних дієт
Characteristics of the main diets
 
Creator Залєщик, Н. В.
Zalyeschyk, N. W.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 636.02
 
Date 2016-02-18T19:55:54Z
2016-02-18T19:55:54Z
2015-11-25
2015-11-25
 
Type Article
 
Identifier Залєщик Н. В. Характеристика основних дієт / Н. В. Залєщик // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 138. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11112
Zalyeschyk N. W. (2015) Kharakterystyka osnovnykh diiet [Characteristics of the main diets]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 138 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
 
Rights © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
 
Format 138
 
Coverage 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU