Запис Детальніше

Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста
Research of influence of flax meal on technological properties of dough
 
Creator Іжевська, О. П.
Бондаренко, Ю. В.
Izhevska, O. P.
Bondarenko, J. V.
 
Contributor Національний університет харчових технологій, Україна
 
Subject 664.663.9
 
Date 2016-02-18T19:56:02Z
2016-02-18T19:56:02Z
2015-11-25
2015-11-25
 
Type Article
 
Identifier Іжевська О. П. Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста / О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 139. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11113
Izhevska O. P., Bondarenko J. V. (2015) Doslidzhennia vplyvu shrotu lonu na tekhnolohichni vlastyvosti tista [Research of influence of flax meal on technological properties of dough]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 139 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
1. Зубцов, В.А. Потребительская ценность семян льна / В.А. Зубцов, Т.И. Лебедева, Л.Л. Осипова // Аграрная наука. – 2002. – № 11. – С. 7-9.
2. Миневич, И. Использование семян льна в хлебопечении / И. Миневич, В.Зубцов, Т. Цыганова // Хлебопродукты. – 2008. – № 3. – С. 38-40.
1. Zubtsov, V.A. Potrebitelskaia tsennost semian lna, V.A. Zubtsov, T.I. Lebedeva, L.L. Osipova, Ahrarnaia nauka, 2002, No 11, P. 7-9.
2. Minevich, I. Ispolzovanie semian lna v khlebopechenii, I. Minevich, V.Zubtsov, T. Tsyhanova, Khleboprodukty, 2008, No 3, P. 38-40.
 
Rights © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
 
Format 139
 
Coverage 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU