Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста
Research of influence of flax meal on technological properties of dough |
|
Creator |
Іжевська, О. П.
Бондаренко, Ю. В. Izhevska, O. P. Bondarenko, J. V. |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
664.663.9
|
|
Date |
2016-02-18T19:56:02Z
2016-02-18T19:56:02Z 2015-11-25 2015-11-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Іжевська О. П. Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста / О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 139. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11113 Izhevska O. P., Bondarenko J. V. (2015) Doslidzhennia vplyvu shrotu lonu na tekhnolohichni vlastyvosti tista [Research of influence of flax meal on technological properties of dough]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 139 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" 1. Зубцов, В.А. Потребительская ценность семян льна / В.А. Зубцов, Т.И. Лебедева, Л.Л. Осипова // Аграрная наука. – 2002. – № 11. – С. 7-9. 2. Миневич, И. Использование семян льна в хлебопечении / И. Миневич, В.Зубцов, Т. Цыганова // Хлебопродукты. – 2008. – № 3. – С. 38-40. 1. Zubtsov, V.A. Potrebitelskaia tsennost semian lna, V.A. Zubtsov, T.I. Lebedeva, L.L. Osipova, Ahrarnaia nauka, 2002, No 11, P. 7-9. 2. Minevich, I. Ispolzovanie semian lna v khlebopechenii, I. Minevich, V.Zubtsov, T. Tsyhanova, Khleboprodukty, 2008, No 3, P. 38-40. |
|
Rights |
© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
|
|
Format |
139
|
|
Coverage |
25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|