Дослідження змін реологічних властивостей модельних жирових емульсій
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження змін реологічних властивостей модельних жирових емульсій
Research changing the rheological properties model fat emulsions |
|
Creator |
Лисенко, І. С.
Кукушкіна, К. В. Горбач, О. Я. Бахмач, В. О. Lusenko, I. S. Kukushkina, K. V. Gorbach, O. Y. Bakhmach, V. O. |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
664.346
|
|
Date |
2016-02-18T19:56:29Z
2016-02-18T19:56:29Z 2015-11-25 2015-11-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дослідження змін реологічних властивостей модельних жирових емульсій / І. С. Лисенко, К. В. Кукушкіна, О. Я. Горбач, В. О. Бахмач // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 144-145. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11117 Lusenko I. S., Kukushkina K. V., Gorbach O. Y., Bakhmach V. O. (2015) Doslidzhennia zmin reolohichnykh vlastyvostei modelnykh zhyrovykh emulsii [Research changing the rheological properties model fat emulsions]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 144-145 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" 1. Каленик Т.К. Структурно-механические характеристики майонезов с комплексом биологически-активных веществ/ Т.К. Каленик, Е.В. Масленникова, А.Г. Вершинина // Масложировая промышленность, 2009. – №6. – с. 16-17. 2. Ключникова Л.В. Многокомпонентные системы в производстве майонезов и соусов / Л.В. Ключникова // Масложировая промышленность, 2005. – №2. – с. 34-35. 3. Бахмач В. Дослідження реологічних властивостей харчових гідроколоїдів / Бахмач В. // Вісник НТУ ХПІ. Збірник наукових праць. – Харків: НТУ «ХПІ», 2009 - № 4 - с. 78-80. 1. Kalenik T.K. Strukturno-mekhanicheskie kharakteristiki maionezov s kompleksom biolohicheski-aktivnykh veshchestv/ T.K. Kalenik, E.V. Maslennikova, A.H. Vershinina, Maslozhirovaia promyshlennost, 2009, No 6, P. 16-17. 2. Kliuchnikova L.V. Mnohokomponentnye sistemy v proizvodstve maionezov i sousov, L.V. Kliuchnikova, Maslozhirovaia promyshlennost, 2005, No 2, P. 34-35. 3. Bakhmach V. Doslidzhennia reolohichnykh vlastyvostei kharchovykh hidrokoloidiv, Bakhmach V., Visnyk NTU KhPI. Zbirnyk naukovykh prats, Kharkiv: NTU "KhPI", 2009 - No 4 - P. 78-80. |
|
Rights |
© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
|
|
Format |
144-145
|
|
Coverage |
25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|