Запис Детальніше

Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами
Modern technologies production of cheese enriched with Omega - 3 fatty acids
 
Creator Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, A. T.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.31
 
Date 2016-02-18T19:56:36Z
2016-02-18T19:56:36Z
2015-11-25
2015-11-25
 
Type Article
 
Identifier Лялик А. Т. Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами / А. Т. Лялик // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 146. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11118
Lialyk A. T. (2015) Suchasni tekhnolohii vyrobnytstva syru zbahachenoho Omeha – 3 zhyrnymy kyslotamy [Modern technologies production of cheese enriched with Omega - 3 fatty acids]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 146 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
 
Rights © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
 
Format 146
 
Coverage 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU