Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами
Modern technologies production of cheese enriched with Omega - 3 fatty acids |
|
Creator |
Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, A. T. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
664.31
|
|
Date |
2016-02-18T19:56:36Z
2016-02-18T19:56:36Z 2015-11-25 2015-11-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лялик А. Т. Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами / А. Т. Лялик // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 146. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11118 Lialyk A. T. (2015) Suchasni tekhnolohii vyrobnytstva syru zbahachenoho Omeha – 3 zhyrnymy kyslotamy [Modern technologies production of cheese enriched with Omega - 3 fatty acids]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 146 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
|
Rights |
© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
|
|
Format |
146
|
|
Coverage |
25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|