Трансглутаминаза в технологии промытого куриного фарша
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Трансглутаминаза в технологии промытого куриного фарша
Transglutaminase in chicken surimi technology |
|
Creator |
Maievska, T. N.
Peshuk, L. V. Lysenko, I. S. Маевская, Т. Н. Пешук, Л. В. Лысенко, И. С. |
|
Contributor |
Национальный университет биоресурсов и природопользования Украины
Национальный университет пищевых технологий, Украина |
|
Subject |
637.54
|
|
Date |
2016-02-18T19:56:43Z
2016-02-18T19:56:43Z 2015-11-25 2015-11-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Маевская Т. Н. Трансглутаминаза в технологии промытого куриного фарша / Т. Н. Маевская, Л. В. Пешук, И. С. Лысенко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 147-148. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11119 Maievska T. N., Peshuk L. V., Lysenko I. S. (2015) Transhlutaminaza v tekhnolohii promytoho kurinoho farsha [Transglutaminase in chicken surimi technology]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 147-148 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" 1. Kieliszek M. Microbial transglutaminase and its application in the food industry. A review / M. Kieliszek, A. Misiewicz //Folia microbiologica. – 2014. – Vol. 59, Is. 3. – Р.241−250. 2. Effect of enzymatic modification on chicken surimi / Stangierski J., Rezler R., Baranowska H. M. [et al.] // Czech Journal of Food Sciences. – 2012. – Vol. 30, Is. 5. – Р. 404-411. 3. ГОСТ 30469 – 95 Мясопродукты. Методы определения пенетрации конусом и игольчатым индентором. – К.:Госстандарт Украины, 2001. – с.12. 4. Пирогов А.Н. Инженерная реология : уч. пособие / А.Н. Пирогов, Д.В. Доня. – Кемерово : КТИПП, 2004. – С. 74. 5. Cortez-Vega W. R. Nutritional quality evaluation of surimi and kamaboko obtained from mechanically separated chicken meat / Cortez-Vega W. R., Pizato S., Prentice C. // Nutrition & Food Science. – 2014. – Vol. 44, Is. 6. – Р. 483-491. 1. Kieliszek M. Microbial transglutaminase and its application in the food industry. A review, M. Kieliszek, A. Misiewicz //Folia microbiologica, 2014, Vol. 59, Is. 3, R.241−250. 2. Effect of enzymatic modification on chicken surimi, Stangierski J., Rezler R., Baranowska H. M. [et al.], Czech Journal of Food Sciences, 2012, Vol. 30, Is. 5, R. 404-411. 3. HOST 30469 – 95 Miasoprodukty. Metody opredeleniia penetratsii konusom i iholchatym indentorom, K.:Hosstandart Ukrainy, 2001, P.12. 4. Pirohov A.N. Inzhenernaia reolohiia : uch. posobie, A.N. Pirohov, D.V. Donia, Kemerovo : KTIPP, 2004, P. 74. 5. Cortez-Vega W. R. Nutritional quality evaluation of surimi and kamaboko obtained from mechanically separated chicken meat, Cortez-Vega W. R., Pizato S., Prentice C., Nutrition & Food Science, 2014, Vol. 44, Is. 6, R. 483-491. |
|
Rights |
© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
|
|
Format |
147-148
|
|
Coverage |
25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|