Запис Детальніше

Дослідження технологічних умов отримання пектину з комбінованої сировини

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження технологічних умов отримання пектину з комбінованої сировини
Research of technological conditions of pectin from combined raw
 
Creator Пастух, Г. С.
Грабовська, О. В.
Галатенко, Т. О.
Бабій, А. М.
Добриднюк, А. С.
Pastukh, H. S.
Hrabovska, O. V.
Galatenko, T. O.
Babiy, A. M.
Dobrydnyuk, A. S.
 
Contributor Національний університет харчових технологій, Україна
 
Subject 664.292
 
Date 2016-02-18T19:57:04Z
2016-02-18T19:57:04Z
2015-11-25
2015-11-25
 
Type Article
 
Identifier Дослідження технологічних умов отримання пектину з комбінованої сировини / Г. С. Пастух, О. В. Грабовська, Т. О. Галатенко, А. М. Бабій, А. С. Добриднюк // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 153-154. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11122
Pastukh H. S., Hrabovska O. V., Galatenko T. O., Babiy A. M., Dobrydnyuk A. S. (2015) Doslidzhennia tekhnolohichnykh umov otrymannia pektynu z kombinovanoi syrovyny [Research of technological conditions of pectin from combined raw]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 153-154 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
1. Hrabovska, O. Potato pectin: extract methods, physical and chemical properties and structural features / Olena Hrabovska, Hanna Pastukh, Veronika Moiseeva, Volodymyr Miroshnyk // Ukrainian Food Journal. – 2015. – V. 4, I. 1. – р.7-13. –ISSN 2313-5891 (Online). ISSN 2304-974X (Print).. – 306.
2. Донченко, Л.В., Фирсов Г.Г. Пектин: основные свойства, производство и применение. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 276 с.
3. Лакеу М.Й. Разработка технологии комбинированных пектинов из растительного сырья Эфиопии. к.т.н.: 05.18.01 – Технология обработки, хранения и переработки злаковых, бобовых культур, крупяных продуктов, плодо-овощной продукции и виноградарства / Лакеу Мелку Йемиямер – Краснодар, 2001 – 175 с.
1. Hrabovska, O. Potato pectin: extract methods, physical and chemical properties and structural features, Olena Hrabovska, Hanna Pastukh, Veronika Moiseeva, Volodymyr Miroshnyk, Ukrainian Food Journal, 2015, V. 4, I. 1, r.7-13. –ISSN 2313-5891 (Online). ISSN 2304-974X (Print)., 306.
2. Donchenko, L.V., Firsov H.H. Pektin: osnovnye svoistva, proizvodstvo i primenenie, M., DeLi print, 2007, 276 p.
3. Lakeu M.I. Razrabotka tekhnolohii kombinirovannykh pektinov iz rastitelnoho syria Efiopii. k.t.n., 05.18.01 – Tekhnolohiia obrabotki, khraneniia i pererabotki zlakovykh, bobovykh kultur, krupianykh produktov, plodo-ovoshchnoi produktsii i vinohradarstva, Lakeu Melku Iemiiamer – Krasnodar, 2001 – 175 p.
 
Rights © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
 
Format 153-154
 
Coverage 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU