Перспективи використання соєвих харчових волокон у технології хліба
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання соєвих харчових волокон у технології хліба
Prospects of using soy dietary fiber in bread technology |
|
Creator |
Шидловська, О. Б.
Медвідь, І. М. Баляс, Н. В. Shydlovska, O. B. Medvid, I. M. Balias, N. V. |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
664.66.022.39
|
|
Date |
2016-02-18T19:57:32Z
2016-02-18T19:57:32Z 2015-11-25 2015-11-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шидловська О. Б. Перспективи використання соєвих харчових волокон у технології хліба / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, Н. В. Баляс // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11126 Shydlovska O. B., Medvid I. M., Balias N. V. (2015) Perspektyvy vykorystannia soievykh kharchovykh volokon u tekhnolohii khliba [Prospects of using soy dietary fiber in bread technology]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 159 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" 1. Дробот, В.И. Использование картофельной клетчатки в технологии хлебобулочных изделий/ В.И. Дробот, А.Н. Грищенко// Хранителна наука, техника и технологии 2013: Научни трудове на УХТ, 18-19 октомври 2013. – Пловдив, 2013. – Т. LX. – С. 105-108. 2. Белокурова, Е.В. Влияние свекловичных пищевых волокон на качество полуфабрикатов мучных кулинарных изделий для предприятий быстрого питания/ Е.В.Белокурова// Хлебопродукты. — 2013. - №1. – С.40-41. 1. Drobot, V.I. Ispolzovanie kartofelnoi kletchatki v tekhnolohii khlebobulochnykh izdelii/ V.I. Drobot, A.N. Hrishchenko// Khranitelna nauka, tekhnika i tekhnolohii 2013: Nauchni trudove na UKhT, 18-19 oktomvri 2013, Plovdiv, 2013, T. LX, P. 105-108. 2. Belokurova, E.V. Vliianie sveklovichnykh pishchevykh volokon na kachestvo polufabrikatov muchnykh kulinarnykh izdelii dlia predpriiatii bystroho pitaniia/ E.V.Belokurova// Khleboprodukty, 2013, No 1, P.40-41. |
|
Rights |
© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
|
|
Format |
159
|
|
Coverage |
25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|