Запис Детальніше

Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка
Study of surfactants on ability blowing protein
 
Creator Шкабура, С. С.
Кобець, О. С.
Арпуль, О. В.
Доценко, В. Ф.
Shkabura, S. S.
Kobets, O. S.
Arpul, O. V.
Dotsenko, V. F.
 
Contributor Національний університет харчових технологій, Україна
 
Subject 641.51/.54
 
Date 2016-02-18T19:57:46Z
2016-02-18T19:57:46Z
2015-11-25
2015-11-25
 
Type Article
 
Identifier Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка / С. С. Шкабура, О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 162-163. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11128
Shkabura S. S., Kobets O. S., Arpul O. V., Dotsenko V. F. (2015) Doslidzhennia vplyvu poverkhnevo-aktyvnykh rechovyn na pinoiutvoriuiuchu zdatnist bilka [Study of surfactants on ability blowing protein]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 162-163 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
1.Дорохович А. Формування структури комбінованих кондитерських виробів на всіх етапах технологічного процесу / А. Дорохович, В. Оболкіна // Харчова і переробна промисловість. – 2005. – №2. – С. 20-22.
2. Рудавська Г. Б. Молочні та яєчні товари: підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В.Тищенко – К.: Книга, 2004. – 392 с.
1.Dorokhovych A. Formuvannia struktury kombinovanykh kondyterskykh vyrobiv na vsikh etapakh tekhnolohichnoho protsesu, A. Dorokhovych, V. Obolkina, Kharchova i pererobna promyslovist, 2005, No 2, P. 20-22.
2. Rudavska H. B. Molochni ta yaiechni tovary: pidruchnyk, H. B. Rudavska, Ye. V.Tyshchenko – K., Knyha, 2004, 392 p.
 
Rights © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
 
Format 162-163
 
Coverage 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU