Використання нових пакувальних матеріалів як перспективний напрямок розвитку кондитерської промисловості
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання нових пакувальних матеріалів як перспективний напрямок розвитку кондитерської промисловості
Using new packing material as perspective direction of development of confectionery industry |
|
Creator |
Мандзин, Ірина Василівна
Машлій, Галина Богданівна Mandzyn, I. V. Mashliy, G. B. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
664.681
|
|
Date |
2016-02-18T20:03:19Z
2016-02-18T20:03:19Z 2015-11-25 2015-11-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мандзин І. В. Використання нових пакувальних матеріалів як перспективний напрямок розвитку кондитерської промисловості / І. В. Мандзин, Г. Б. Машлій // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 208. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11155 Mandzyn I. V., Mashliy G. B. (2015) Vykorystannia novykh pakuvalnykh materialiv yak perspektyvnyi napriamok rozvytku kondyterskoi promyslovosti [Using new packing material as perspective direction of development of confectionery industry]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 208 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" 1. Лагода Т. Інноваційна діяльність у кондитерській галузі [Текст] / Т.Лагода // Економіка АПК. – 2000. – № 2. – с. 71-75. 2. Лебединець В.Т. Вплив пакувальних матеріалів на збереження нових видів вафель // Харчова і переробна промисловість. – 2002. - №11. – С. 22-23. 3. Горбань Н. Потребительский взгляд на дизайн упаковки для кондитерских изделий / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитеська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2013. - N 11. - С. 38-41. 4. Дорохович, А. М. Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок / А. М. Дорохович, О. О. Гавва // Упаковка. – 2004. - № 1. – С. 12-13. 1. Lahoda T. Innovatsiina diialnist u kondyterskii haluzi [Text], T.Lahoda, Ekonomika APK, 2000, No 2, P. 71-75. 2. Lebedynets V.T. Vplyv pakuvalnykh materialiv na zberezhennia novykh vydiv vafel, Kharchova i pererobna promyslovist, 2002, No 11, P. 22-23. 3. Horban N. Potrebytelskyi vzghliad na dyzain upakovky dlia kondyterskykh yzdelyi, N. Horban, Khlibopekarska i kondyteska promyslovist Ukrainy : shchomisiachnyi naukovo - praktychnyi zhurnal, 2013, N 11, P. 38-41. 4. Dorokhovych, A. M. Vplyv pakuvalnykh materialiv na termin zberihannia nehlazurovanykh pomadnykh tsukerok, A. M. Dorokhovych, O. O. Havva, Upakovka, 2004, No 1, P. 12-13. |
|
Rights |
© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
|
|
Format |
208
|
|
Coverage |
25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|