Запис Детальніше

Використання нових пакувальних матеріалів як перспективний напрямок розвитку кондитерської промисловості

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання нових пакувальних матеріалів як перспективний напрямок розвитку кондитерської промисловості
Using new packing material as perspective direction of development of confectionery industry
 
Creator Мандзин, Ірина Василівна
Машлій, Галина Богданівна
Mandzyn, I. V.
Mashliy, G. B.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.681
 
Date 2016-02-18T20:03:19Z
2016-02-18T20:03:19Z
2015-11-25
2015-11-25
 
Type Article
 
Identifier Мандзин І. В. Використання нових пакувальних матеріалів як перспективний напрямок розвитку кондитерської промисловості / І. В. Мандзин, Г. Б. Машлій // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 208. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11155
Mandzyn I. V., Mashliy G. B. (2015) Vykorystannia novykh pakuvalnykh materialiv yak perspektyvnyi napriamok rozvytku kondyterskoi promyslovosti [Using new packing material as perspective direction of development of confectionery industry]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 208 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
1. Лагода Т. Інноваційна діяльність у кондитерській галузі [Текст] / Т.Лагода // Економіка АПК. – 2000. – № 2. – с. 71-75.
2. Лебединець В.Т. Вплив пакувальних матеріалів на збереження нових видів вафель // Харчова і переробна промисловість. – 2002. - №11. – С. 22-23.
3. Горбань Н. Потребительский взгляд на дизайн упаковки для кондитерских изделий / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитеська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2013. - N 11. - С. 38-41.
4. Дорохович, А. М. Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок / А. М. Дорохович, О. О. Гавва // Упаковка. – 2004. - № 1. – С. 12-13.
1. Lahoda T. Innovatsiina diialnist u kondyterskii haluzi [Text], T.Lahoda, Ekonomika APK, 2000, No 2, P. 71-75.
2. Lebedynets V.T. Vplyv pakuvalnykh materialiv na zberezhennia novykh vydiv vafel, Kharchova i pererobna promyslovist, 2002, No 11, P. 22-23.
3. Horban N. Potrebytelskyi vzghliad na dyzain upakovky dlia kondyterskykh yzdelyi, N. Horban, Khlibopekarska i kondyteska promyslovist Ukrainy : shchomisiachnyi naukovo - praktychnyi zhurnal, 2013, N 11, P. 38-41.
4. Dorokhovych, A. M. Vplyv pakuvalnykh materialiv na termin zberihannia nehlazurovanykh pomadnykh tsukerok, A. M. Dorokhovych, O. O. Havva, Upakovka, 2004, No 1, P. 12-13.
 
Rights © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
 
Format 208
 
Coverage 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU