Запис Детальніше

Основні напрямки інноваційного розвитку підприємств кондитерської галузі

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні напрямки інноваційного розвитку підприємств кондитерської галузі
Areas of innovative enterprises confectionery industry
 
Creator Нагорняк, Галина Степанівна
Качур, І. П.
Nahorniak, G. S.
Kachur, I. P.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 338.439
 
Date 2016-02-18T20:06:28Z
2016-02-18T20:06:28Z
2015-11-25
2015-11-25
 
Type Article
 
Identifier Нагорняк Г. С. Основні напрямки інноваційного розвитку підприємств кондитерської галузі / Г. С. Нагорняк, І. П. Качур // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 218-219. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11163
Nahorniak G. S., Kachur I. P. (2015) Osnovni napriamky innovatsiinoho rozvytku pidpryiemstv kondyterskoi haluzi [Areas of innovative enterprises confectionery industry]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 218-219 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
 
Rights © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
 
Format 218-219
 
Coverage 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU