Запис Детальніше

Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волокон

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волокон
Expansion of assortment of meat foods is with the use of food fibres
 
Creator Новохацька, О. О.
Лисенко, І. С.
Горбач, О. Я.
Пешук, Л. В.
Novohatska, O. O.
Lysenko, I. S.
Horbach, O. Y.
Peshuk, L. V.
 
Contributor Національний університет харчових технологій України, Україна
 
Subject 637.52
 
Date 2016-02-18T20:07:20Z
2016-02-18T20:07:20Z
2015-11-25
2015-11-25
 
Type Article
 
Identifier Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волокон / О. О. Новохацька, І. С. Лисенко, О. Я. Горбач, Л. В. Пешук // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 222-223. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11165
Novohatska O. O., Lysenko I. S., Horbach O. Y., Peshuk L. V. (2015) Rozshyrennia asortymentu miasnykh produktiv z vykorystanniam kharchovykh volokon [Expansion of assortment of meat foods is with the use of food fibres]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 222-223 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
1.Смоляр В.І. Формула раціонального харчування//ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України» м. Київ.
2.Донченко Л.В., Надыкта В.Д. Безопасность пищевой продукции//М.: Делипринт,2007, -539с.
3. Балабаев В.С., Линник И.В., Копылова Е.Ю. Хитозан как функционално- корректирующий компонент в рецептурах мясных фаршевых изделий// Современные наукоемкие технологии, 2013.№8.
4. Лябин М.П., Семенов П.С. Совершенствование технологии получения хитозана//Вестник ВолГУ.Серия 11. 2011.№2.
1.Smoliar V.I. Formula ratsionalnoho kharchuvannia//DP "Naukovyi tsentr preventyvnoi toksykolohii, kharchovoi ta khimichnoi bezpeky imeni akademika L.I. Medvedia MOZ Ukrainy" m. Kyiv.
2.Donchenko L.V., Nadykta V.D. Bezopasnost pishchevoi produktsii//M., Deliprint,2007, -539p.
3. Balabaev V.S., Linnik I.V., Kopylova E.Iu. Khitozan kak funktsionalno- korrektiruiushchii komponent v retsepturakh miasnykh farshevykh izdelii// Sovremennye naukoemkie tekhnolohii, 2013.No 8.
4. Liabin M.P., Semenov P.S. Sovershenstvovanie tekhnolohii polucheniia khitozana//Vestnik VolHU.Seriia 11. 2011.No 2.
 
Rights © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
 
Format 222-223
 
Coverage 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU