Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волокон
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волокон
Expansion of assortment of meat foods is with the use of food fibres |
|
Creator |
Новохацька, О. О.
Лисенко, І. С. Горбач, О. Я. Пешук, Л. В. Novohatska, O. O. Lysenko, I. S. Horbach, O. Y. Peshuk, L. V. |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій України, Україна
|
|
Subject |
637.52
|
|
Date |
2016-02-18T20:07:20Z
2016-02-18T20:07:20Z 2015-11-25 2015-11-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням харчових волокон / О. О. Новохацька, І. С. Лисенко, О. Я. Горбач, Л. В. Пешук // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 222-223. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11165 Novohatska O. O., Lysenko I. S., Horbach O. Y., Peshuk L. V. (2015) Rozshyrennia asortymentu miasnykh produktiv z vykorystanniam kharchovykh volokon [Expansion of assortment of meat foods is with the use of food fibres]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 222-223 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" 1.Смоляр В.І. Формула раціонального харчування//ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України» м. Київ. 2.Донченко Л.В., Надыкта В.Д. Безопасность пищевой продукции//М.: Делипринт,2007, -539с. 3. Балабаев В.С., Линник И.В., Копылова Е.Ю. Хитозан как функционално- корректирующий компонент в рецептурах мясных фаршевых изделий// Современные наукоемкие технологии, 2013.№8. 4. Лябин М.П., Семенов П.С. Совершенствование технологии получения хитозана//Вестник ВолГУ.Серия 11. 2011.№2. 1.Smoliar V.I. Formula ratsionalnoho kharchuvannia//DP "Naukovyi tsentr preventyvnoi toksykolohii, kharchovoi ta khimichnoi bezpeky imeni akademika L.I. Medvedia MOZ Ukrainy" m. Kyiv. 2.Donchenko L.V., Nadykta V.D. Bezopasnost pishchevoi produktsii//M., Deliprint,2007, -539p. 3. Balabaev V.S., Linnik I.V., Kopylova E.Iu. Khitozan kak funktsionalno- korrektiruiushchii komponent v retsepturakh miasnykh farshevykh izdelii// Sovremennye naukoemkie tekhnolohii, 2013.No 8. 4. Liabin M.P., Semenov P.S. Sovershenstvovanie tekhnolohii polucheniia khitozana//Vestnik VolHU.Seriia 11. 2011.No 2. |
|
Rights |
© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
|
|
Format |
222-223
|
|
Coverage |
25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|