Запис Детальніше

Вплив технологічних параметрів на процес розстоювання тістових заготовок

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив технологічних параметрів на процес розстоювання тістових заготовок
 
Creator Мондляк, В.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.654.6
 
Date 2016-02-18T22:21:56Z
2016-02-18T22:21:56Z
2010-04-22-23
2010-04-22
 
Type Article
 
Identifier Мондляк В. Вплив технологічних параметрів на процес розстоювання тістових заготовок / Мондляк В. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 15. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11199
Mondliak V. (2010) Vplyv tekhnolohichnykh parametriv na protses rozstoiuvannia tistovykh zahotovok. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 15 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Format 15
 
Coverage 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU