Запис Детальніше

Інтенсифікація процесу коптіння на лінії виробництва ковбасних виробів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсифікація процесу коптіння на лінії виробництва ковбасних виробів
 
Creator Фарина, Г.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.185
 
Date 2016-02-18T22:22:08Z
2016-02-18T22:22:08Z
2010-04-22-23
2010-04-22
 
Type Article
 
Identifier Фарина Г. Інтенсифікація процесу коптіння на лінії виробництва ковбасних виробів / Фарина Г. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 16. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11200
Farina H. (2010) Intensyfikatsiia protsesu koptinnia na linii vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 16 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Format 16
 
Coverage 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU