Інтенсифікація процесу коптіння на лінії виробництва ковбасних виробів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтенсифікація процесу коптіння на лінії виробництва ковбасних виробів
|
|
Creator |
Фарина, Г.
|
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
637.185
|
|
Date |
2016-02-18T22:22:08Z
2016-02-18T22:22:08Z 2010-04-22-23 2010-04-22 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Фарина Г. Інтенсифікація процесу коптіння на лінії виробництва ковбасних виробів / Фарина Г. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 16. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11200 Farina H. (2010) Intensyfikatsiia protsesu koptinnia na linii vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 16 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
|
Format |
16
|
|
Coverage |
22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|