Запис Детальніше

Розробка пристроїв для контролю основних параметрів якості пастеризації молочних продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка пристроїв для контролю основних параметрів якості пастеризації молочних продуктів
 
Creator Ревінковська, Т.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 006.637.1
 
Date 2016-02-18T22:24:15Z
2016-02-18T22:24:15Z
2010-04-22-23
2010-04-22
 
Type Article
 
Identifier Ревінковська Т. Розробка пристроїв для контролю основних параметрів якості пастеризації молочних продуктів / Ревінковська Т. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 26. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11210
Revinkovska T. (2010) Rozrobka prystroiv dlia kontroliu osnovnykh parametriv yakosti pasteryzatsii molochnykh produktiv. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 26 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Format 26
 
Coverage 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU