Запис Детальніше

Аналіз використання пароконвектного обладнання в закладах ресторанного господарства підприємств швидкого обслуговування

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз використання пароконвектного обладнання в закладах ресторанного господарства підприємств швидкого обслуговування
 
Creator Горішна, О.
 
Contributor Тернопільський комерційний коледж
 
Subject 621.326
 
Date 2016-02-18T22:24:40Z
2016-02-18T22:24:40Z
2010-04-22-23
2010-04-22
 
Type Article
 
Identifier Горішна О. Аналіз використання пароконвектного обладнання в закладах ресторанного господарства підприємств швидкого обслуговування / Горішна О. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 28. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11212
Horishna O. (2010) Analiz vykorystannia parokonvektnoho obladnannia v zakladakh restorannoho hospodarstva pidpryiemstv shvydkoho obsluhovuvannia. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 28 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Format 28
 
Coverage 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU