Зміна методу термообробки в ротаційній печі для випікання м’ясопрдуктів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміна методу термообробки в ротаційній печі для випікання м’ясопрдуктів
|
|
Creator |
Іванченко, М. А.
|
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій
|
|
Subject |
641.521
|
|
Date |
2016-02-18T22:25:04Z
2016-02-18T22:25:04Z 2010-04-22-23 2010-04-22 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Іванченко М. А. Зміна методу термообробки в ротаційній печі для випікання м’ясопрдуктів / Іванченко М. А. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 30. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11214 Ivanchenko M. A. (2010) Zmina metodu termoobrobky v rotatsiinii pechi dlia vypikannia miasoprduktiv. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 30 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
|
Format |
30
|
|
Coverage |
22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|