Запис Детальніше

Зміна методу термообробки в ротаційній печі для випікання м’ясопрдуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміна методу термообробки в ротаційній печі для випікання м’ясопрдуктів
 
Creator Іванченко, М. А.
 
Contributor Національний університет харчових технологій
 
Subject 641.521
 
Date 2016-02-18T22:25:04Z
2016-02-18T22:25:04Z
2010-04-22-23
2010-04-22
 
Type Article
 
Identifier Іванченко М. А. Зміна методу термообробки в ротаційній печі для випікання м’ясопрдуктів / Іванченко М. А. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 30. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11214
Ivanchenko M. A. (2010) Zmina metodu termoobrobky v rotatsiinii pechi dlia vypikannia miasoprduktiv. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 30 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Format 30
 
Coverage 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU