Запис Детальніше

Желейний мармелад на основі карагінану як продукт функціонального признчення

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Желейний мармелад на основі карагінану як продукт функціонального признчення
 
Creator Бондарук, Ю.
 
Contributor Національний університет харчових технологій
 
Subject 664.1.002.38
 
Date 2016-02-18T23:42:28Z
2016-02-18T23:42:28Z
2010-04-22-23
2010-04-22
 
Type Article
 
Identifier Бондарук Ю. Желейний мармелад на основі карагінану як продукт функціонального признчення / Бондарук Ю. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 333. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11517
Bondaruk Iu. (2010) Zheleinyi marmelad na osnovi karahinanu yak produkt funktsionalnoho pryznchennia. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 333 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Format 333
 
Coverage 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU