Запис Детальніше

Емульгатори, як харчові добавки їх властивості та застосування

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Емульгатори, як харчові добавки їх властивості та застосування
 
Creator Грицюк, О.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 621.326
 
Date 2016-02-18T23:44:36Z
2016-02-18T23:44:36Z
2010-04-22-23
2010-04-22
 
Type Article
 
Identifier Грицюк О. Емульгатори, як харчові добавки їх властивості та застосування / Грицюк О. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 340. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11524
Hritsiuk O. (2010) Emulhatory, yak kharchovi dobavky yikh vlastyvosti ta zastosuvannia. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 340 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Format 340
 
Coverage 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU