Запис Детальніше

Шляхи покращання якості соків та соковмісних продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи покращання якості соків та соковмісних продуктів
 
Creator Левківська, Т.
 
Contributor Національний університет харчових технологій
 
Subject 624.8
 
Date 2016-02-18T23:46:24Z
2016-02-18T23:46:24Z
2010-04-22-23
2010-04-22
 
Type Article
 
Identifier Левківська Т. Шляхи покращання якості соків та соковмісних продуктів / Левківська Т. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 346. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11530
Levkivska T. (2010) Shliakhy pokrashchannia yakosti sokiv ta sokovmisnykh produktiv. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 346 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Format 346
 
Coverage 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU