Запис Детальніше

Активність води як фактор у технології консервування

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Активність води як фактор у технології консервування
 
Creator Макар, М.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.8.03
 
Date 2016-02-18T23:48:28Z
2016-02-18T23:48:28Z
2010-04-22-23
2010-04-22
 
Type Article
 
Identifier Макар М. Активність води як фактор у технології консервування / Макар М. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 353. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11537
Makar M. (2010) Aktyvnist vody yak faktor u tekhnolohii konservuvannia. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 353 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Format 353
 
Coverage 22-23 квітня 2010 року
22-23 April 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU